Kadınlar Sitesi

Tavuk Döner Tutkusuyla Arkadaşının Yuvasını Yıkan Adamın Gülmekten Yerlere Yatıran Hikayesi

Tavuk Döner Tutkusuyla Arkadaşının Yuvasını Yıkan Adamın Gülmekten Yerlere Yatıran Hikayesi

Tavuk dönere olan aşkından ve tutkusundan dolayı arkadaşının yuvasını yıkan adamın hikayesi sosyal medyayı gülmekten kırıp geçirdi.

Size tavuk döner tutkum yüzünden arkadaşımın yuvasını yıkma hikayemi anlatayım mı?

Neyse hadi hafta sonu timeline’nınıza neşe katayım, başlıyorum:
Ülke olarak bu kavramla yeni yeni tanıştığımız zamanlar, halk coşkulu. henüz tavuk döner özenti kitlelerce aşağılanmaya başlamamış Tavuk döner şimdikinin aksine bir fukaralık ikonu değil marjinallik göstergesiydi o zaman. Ortadoğulu et dönere bir isyandı elitler arasında 90’lı yıllar, alış verişe çıkmışız ailecek, bi kalabalık var gittik nedir falan diye, bi baktıysak ateşte ağır ağır dönüyor sarışınım galiba Mudurnu Piliç ilk kez tavuk döner uygulamasını hayata geçirmişti. O manzara hala gözümün önünden gitmiyor KUYRUK OLMUŞTU İNSANLAR.

Tavuk döneri görür görmez gığığğ diye sesler çıkarıp gözlerimi anneme diktim, bu çocuk dilinde “yapmayacağım kepazelik yok” anlamına geliyor.
Şimdi annelerin lüks tüketime karşı verdiği savaş zaten bilinen bir şey fakat benimki sağ olsun lüks olmayana da aynı nefreti besliyor.

7 senedir aynı numarayı kullanıyorum annem hala ezberlemedi ama herhangi bir satın alma durumunda kafadan integral hesabı yapabiliyo.

Velhasıl ben daha “istiyom” bile diyemeden hesabı yapıp “yazık şunun parasıyla bütün tavuk alır 3 çeşit yemek yaparsın”ı yapıştırdı geçti uzatsam büyük tatsızlık çıkacak biliyorum mecbur götüme baka baka ilerledim. O gün bugündür de tavuk döner bende amansız bir tutkudur…

Bi parantez açmazsam çatlarım çünkü çıkıp tavuk döner seviyorum demeye korkar olduk resmen toplum tavuk döneri ezmek konusunda şartlanmış bakın beni delirtmeyin, olm bizim ülke olarak sarı bi şeye burun kıvırma lüksümüz yok bi kere. tavuk döner sarı olm sarı sevilmez mi lan?

sarı bi kere medeniyettir arkadaş, avrupadır sarı, esmer olan koyu renk olan köylüdür kimse et döneri yüceltip kendisini kandırmasın bak Cersei Lannister’a neler etti hırsından. Dikkat ediyosunuz di mi o da sarı mesela. Dizide ayağını denk alman gereken kim varsa sarı tutku diyorduk. tutkusunu aklının önünde tutan insandan korkacaksın. sevdası mantığından önce gelen insanın yapabileceklerinin sınırı yoktur.

Annemin açtığı yaranın üstünden seneler geçmiş, tavuk döner sevdam katlamış, gurmesi olmuşum müdavimi olduğum mekan falan var böyle bendeki havayı görmen lazım ama giriyorum “oooo abim hoş geldin, yap hemen abimin DOMATESSİZ BOL TURŞULUSUNU” diyo adam şekle bakar mısın?

Dükkanın duvarında tavuk döner yerken fotoğrafım vardı DOSTLARIMIZ köşesinde şaka değil. yesem para vermeden çıkıp gitsem nereye demez kimse arada arkadaşlarımı falan götürüyorum izzet ikramın haddi hesabı yok, insanlar da etkileniyor, resmen bu tutku benim kimliğim oldu.

Neyse güzel bi arkadaş grubumuz var o dönem, gamın kederin kapımızdan geçmediği yıllar. En büyük sıkıntımız counter’da elimize verilmesi okuldan çıkıp batak atıyoruz, sabahlara kadar counter oynuyoruz, litrelik Marmara içip olmayan aşk acıları çekiyoruz , it gibi yaşıyoruz.

her arkadaş grubunda bi tane sürekli ilişkisiyle gündemde olan tip olur. bitmez o yavşağın sıkıntısı hiç, herkes çeker o ilişkinin kahrını bu tipler en az 2 kere sözlenip yüzük atmış olur, her ilişkisi ciddidir, sürekli dağı taşı kıskanıp telefonda kavga eder, bildiniz di mi?

bizde de sarı sezgin vardı 4 senedir bi kızla birlikteler artık aileler tanışmış kız çeyizi tamamlamaya çalışıyo yakında evlenecekler falan neyse sarı bi gün geldi aga dedi büşra’yla çok kötüyüz YÜZÜKLERİ ATMA NOKTASINA GELDİK dedim çok şaşkınım kardeşim noldu hayırdır?

şimdi tam hatırlamıyorum ama osursan ip sallanmaz bi sebep, saçma sapan yok melih varmış da çaldırmışmış çocuğu döveyim deyince kızmış falan dedim sezginciğim MEDENİ BİR ŞEKİLDE konuşmayı denedin mi? abi yanaşmıyor kuzenleri var telefonumu açtırtmıyolar dedi.

biz de demiyoruz seni de büşrayı da kuzişlerini de üst üste koyup sikeyim sezgin, o zamanlar niyeyse çok ciddiye alıyoduk böyle şeyleri kendi ilişkisi olmayan insanın ilişkiye fazladan bi hürmeti oluyo niyeyse. sezgin’in ilişkisi biteceğine bizim kolumuz kopsun öyle önemli bunun bi de kendi ilişkisi olmayınca kimsenin olmasın isteyen fesat orospu çocuğu türü var. büşranın kuzenler de o model anladığım kadarıyla Neyse dedim sezginciğim istersen bi de biz konuşalım büşrayla, sizleri bir araya getirelim, ÖYLE HA DEYİNCE İLİŞKİ BİTMEZ ÇÖZELİM BU İŞİ.

Meğer onu bekliyomuş yavşak “abi zaten seni dinler büşra sen bi konuşsan aslında ikna olur, kuzenleri kafasını çok bulandırıyor kızın” dedi.Çıkardım benim 5110’u sms attım büşraya, 160 karakteri geçmemeye çalışıyorum işte arkdsm mrb szgnle knstuk ck uzgn knusmamz lzm falan yazdım yalnız ne çileymiş bizimki de amk dün sms’i sığdırmaya çalışıyoduk sene oldu 2017 twiti sığdırmaya çalışıyoruz kurtulamadık şu darlıktan neyse gittik biz buluştuk büşrayla, şişko kuzenleri de geldi tabii zangoç gibi dikiliyolar hepsi car car bi şeyler anlatıyo kıskanç ayılar dedim ki bakın bu böyle olmaz, sizi bi araya getirelim, biz de oturalım konuşalım bu yuva dağılmasın.

Kız gönüllü de kuzenler susmuyo alttan girdim üstten çıktım ikna ettim. Zaten ben müzakere adamıyım, oturayım on dakika konuşayım karşımdakini patates olduğuna ikna ederim dedim ben sizi alacam buluşma günü, tamam dediler, çağırdım sarıyı dedim kardeş çözüyoruz meseleyi hiç sıkıntı yapma, sevindi yavşak abi nerde buluşcaz dedi sarı dedim şöyle hürmet göreceğimiz, ağırlığımızın olduğu bi yer olsun. gel dedim biz benim tavuk dönerciye gidelim aaaa evet abi çok iyi fikir atalay abi de bizden, gelir babacan bi konuşma yapar iyi olur dedi. sezgin nasıl büyük bi mal anladınız di mi?

Tavuk dönerciden himmet bekleyen mallar olarak gittik atalay abiye dedik abilerin abisi böyleyken böyle, hayırlı bi işe aracı olacaksın :’D

Yahu dedi ne demek gelir iki laf ederiz biz de yuva kurtarıyoruz bunun sevabı yeter, bizim kızlar da mekanı şöyle bi romantik yapar dedi.Romantizm dilendiğimiz kızlardan biri turşu domates kesiyo, öbürleri ÇEK Bİ YARIM YEŞİLLİKSİZ BOL MAYONEZLİ diye bağırıyo falan o şekil max yapacakları romantizmi söylüyorum porsiyon tavuk dönerin üstüne domates kabuğundan gül yapmak dgaşkhdga ölecem, neyse buluşma günü kalktım gittim büşralara, şişko kuzenlere bi tane de erkek eklenmiş, dedim iyi dilimizden anlayan biri olsun karşı tarafta aldım bunları getirdim atalay döner’e, bunların bi yüzü falan ekşidi dedim tavuk sevmez misiniz? ık mık ettiler renk vermiyolar hiç içeri girdik Atalay ibnesi hemen oooooo hoş geldiniz gençler buyrun sizin köşeye geçin dedi bildiğin aynı masaların az daha dipte olanı amk.

Sarı zaten masada bekliyo, hemen plastik bardakta limonatalarımız geldi, siz konuşun ben hazırlıyorum yemeklerinizi dedi atalay oturduk ben başladım hayat ahkam kesmeye ama nasıl olgun olgun anlatıyorum bakın arkadaşlar işte yapmak zordur yıkmak kolaydır.

Bir apartmanı diyorum bi senede zor yaparsın, bi dozer gelir bi günde yıkar falan nasıl anlamsız nasıl boooonboş muhabbetler allahım ölecem siz diyorum bu yola ilk fırtınada savrulmak için mi çıktınız, nerde kaldı verdiğiniz sözler böyle 3. sınıf dizi replikleri ama etkileniyolar.

Haftada 17 tane yerli dizi takip eden kitleye böyle konuşacan. türk solunun kaybettiği nokta da bu, halkın dilini konuşamıyolar. Neyse kuzişler falan net yumuşadı amk kezbanları, o ara işte anlatırken anlatırken lafı biraz fazla uzatıp konuyu sarı’nın geçmişine getirdim.

Fazla konuşmak ineceğin durağa gelip inmemek gibi bi şey. söylemen gerekenden fazlasına geçtiğin an gittiğin yolu geri dönmeye başlıyosun.
Tam herkes yumuşamışken “ya bu çocuk bu ilişki uğruna nelerden vaz geçti, neleri geride bıraktı bunu düşün” dememle kızın yüzü bi karıştı.EVET BİLİYORUM OROSPULARI BIRAKTI SERSERİLİĞİ BIRAKTI ŞİMDİ DE ONLARI ÖZLÜYO Dİ Mİ diye bi coştu hah dedim güzel sıçtık.

Dedim büşracığım şu an çok negatifsin HEPİNİZ AYNISINIZ SİZİNLE MUATTAP OLDUĞUMA DEYMEZ falan diyo konuşurken bile imla hatası yapıyo karı sırf kuzişlerin lafları var ya yeminle işlemişler kızı amk kıskançları, kontrolü tamamen yitirdim yumuşatmaya çalıştıkça daha da yükseliyor.Ben çırpınıyorum, sarı alttan dürteleyip duruyo, kuzişler şimdi sıçtın küçük sincap der gibi pis pis gülümsüyo gerildim SAVAŞI KAYBEDİYORUZ.

O ara hiç konuşmayan erkek kuzen de “biz kızımızı yolda mı bulduk kardeş it kopuk masasına meze değil bizim kıymetlimiz” diye daldı mı lafa ben hayatımda bu kadar varoşluğu bu kadar ucuzluğu bi arada görmedim elitlik yetmezliğinden ölecem nasıl laflar nasıl muhabbetler ıyyyy amk.Sarı o lafa yükselecek gibi oldu tuttum bacağından kardeş hepimizin bi ağırlığı bi şekli var falan diyorum ama sakin böyle gülümseyerek atalay da kulak kabartmış dayanamayıp gençler böyle kırmayın birbirinizi falan diye dâhil oldu arkadan mevzuya, çapraz ateşte kaldım amk.

Tam o ara kuzenlerden biri böyle pis bir gülümsemeyle AY SİZİN AĞIRLIĞINIZDAN NOLACAK EZİK GİBİ TAVUK DÖNERCİYE GETİRDİNİZ demesin mi… ölüm sessizliği nedir bilir misiniz? ben bilmem ama galiba o yaşadığımız ölüm sessizliğiydi. zaman bi durur gibi oldu, çıt çıkmadı sarı direkt lütfen sakin ol :’) anlamında elini omzuma attı. dudağım titriyor ana bacı yapmışlar gibiyim, gözler bende ve atalay’da.

Yüzümdeki gülümseme dişleri sıkma halini aldı, atalay’la göz göze geldim baktım o da çok kötü böyle eli yüzü birbirine karışmış kıpkırmızı benim zaten tansiyonum küçük 20 tavuk dönercime mabedime dil uzatılmış, sezgin üzüntüden ölecek büşram aşkım yapma yıkma yuvamızı falan diyo ben NESİ VARMIŞ LAN TAVUK DÖNERCİNİN AMKLARIM diye bi yükseldim ama nasıl titriyorum sinirden, MİS GİBİ DÖNER diye bağırıyorum kızlara siz diyorum bi insanın ekmek teknesine dil uzatacak kadar ucuzsunuz, sizinle yuva kurmak bu çocuğun yapacağı en büyük hata olur zaten sezgin “abi ne diyosun :(” diyo SUS SENİ DE SİKMEYEYİM ŞİMDİ diye kuduruyorum, kızlar aaaa falan diyo KES SİKERİM AANI BEENİ diyorum.

Sezgin “abi ne diyosun :(” diyo SUS SENİ DE SİKMEYEYİM ŞİMDİ diye kuduruyorum, kızlar aaaa falan diyo KES SİKERİM AANI BEENİ diyorum.Aynısı arkadaşlarıma yamuk yapılınca da oluyo bak, bana yapılsa koy götüne diyeceğim şey sevdiğim birine yapılınca kuduz köpeğe dönüşüyorum.Atalay abinin gözleri dolmuş konuş be der gibi bakıyo, sezgin yarra yedik der gibi bakıyo, büşra ve kuzişler mal mal bakıyo, coştukça coştum.En son erkek kuzen birader düzgün konuş biz paşa çocuğuyuz falan diyecek oldu zaten tabanca gibi dolmuş atalay ordan LAAAAĞN diye bi delirdi.

Deminden beri duygusal yüklemesini yaptığım atalay iplerinden boşaldı SİZ KİMSİNİZ KİME ŞEKİL YAPIYONUZ diye yıkıyo ortalığı amk.Sezgin artık buyrun cenaze namazına moduna aldı kendini çekildi kenara felaketini izliyor, tavuk döner uğruna şeref mücadelesi veriyoruz.Tam o ara yan masadan üç tane lavuk NE AYAKSINIZ LAN diye üstümüze yürümesin mi? size noluyo amk derken büşra AYTEK ABİ YAPMAYIN demesin mi?

Meğer bu kaltaklar işler ters giderse bizi dövdürmek için mahalleden abilerini getirmesinler mi? abiler de olaya dahil olmasın mı?Vay sen kime şekil yapıyosun yok biz şuranın çocuğuyuz vay şöyle sikeriz böyle yakarız derken arbedede tavuk döner sen yere bi devril…

Tavuk döneri ağır çekim düşerken görmemle benim 5110un pimini çekip aytek abinin kafasına çakmam bir oldu ilk kurşunu atmış olduk böylelikle noluyo dememize kalmadan sen atalayın romantik kızları atlayıp kuzişlerin saçlara yapış mı? atalay turşu kavanozunu çocuğun kafaya geçir mi?

Esnaf da olayı görüp gel mi? tuhafiyecisi internet kafecisi bir olup yuvasını kurtarmak için çağırdığımız insanlara pata küte dal mı? 10 m2 dükkanda 20 kişi, o ona vuruyo beriki ötekinin saçını çekiyo, turşular yeşillikler fırlatılıyor meydan muharebesi ya Bi ara bi baktım, dönerci kızlardan biri büşranın saçına yapışmış sezgin de ağlayarak sözlüsünü bacaklarından tutup geri çekmeye çalışıyo. ?

Ben sizin aranızı yapacam merak etmeyin diye diye bir araya getirdiğim insanları kudurdup kudurtup birbirine kırdırdım amk.Neyse olay sokağa taştı, polis geldi iki grubu birbirinden ayırdı, atalay abinin dükkan yerle bir olmuş her yer turşu domates yeşillik falan neyse yatıştık biraz baktım sezgin oturmuş ağlıyo bi köşede dedim sus sikmiyim senin de dalağını abi dedi kızımız olacaktı ? amk malı o ara atalay geldi dedi siz de siktirin gidin bi daha mekanıma gelmeyin dedim atalay abi aşk olsun biz öyle insanlar mıyız?

Aldım sezgini dedim sarı boş ver kardeşim, senin dengin insanlar değil onlar, abi çok seviyodum sana da yazıklar olsun dedi.Bi daha senle yola çıkarsam beni de siksinler abi dedi, dedim seni zaten siksinler sezgin. aramız bozuldu bi daha görüşmedik sezgin’le.Büşra kezbanı 2, sezgin 5 ay sonra başka insanlarla evlendi. atalay’dan haberim yok. beni de biliyosunuz. bitti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ